Twój Koszyk ilość 0 szt.
waga 0 kg
wartość 0 zł
Kategorie
Polub nas
Bestsellery
Producenci
Poufność i bezpieczeństwo danych

Sklep zakupy.toproste.pl gwarantuje Zamawiającym ochronę danych osobowych. Dane Zamawiających wykorzystywane będą wyłącznie do realizacji zamówień i prowadzenia statystyk sprzedaży, oraz przesyłania materiałów reklamowych. Dane osobowe będą przechowywane w sposób uniemożliwiający dostęp osobom trzecim zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U nr 133 poz. 883). Logując się w sklepie zakupy.toproste.pl i składając zamówienie Zamawiający każdorazowo wyraża zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w celu realizacji zamówienia.

Zgodnie z art. 24 ust.1 pkt 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne. Ponadto każdemu przysługuje prawo do wglądu swoich danych oraz ich poprawienia.

Kontynuuj
Twój Koszyk
  Twój koszyk jest pusty
Wysyłka
Przedpłata do 30kg 13zł
Pobranie do 30kg18zł

Dowóz na terenie Przemyśla powyżej 50 zł GRATIS
Promocje
Meglio uniwersalny odtłuszczacz lemon spray 750ml
Meglio uniwersalny odtłuszczacz lemon spray 750ml
Meglio Sgrassatore odtłuszczacz lemon spray 750 ...
Cena:
11,56zł
13,40zł
Nowości
Obrus papierowy biały powlekany 100x130cm
Obrus papierowy biały powlekany 100x130cm
Obrus biały papierowy 100cm x 130cm ...
Cena:1,70zł
Recenzje
Ręcznik papierowy Tira 300listków 66m
Najlepszy ręcznik papierowy w całej Unii........moc-ny trwały kiedy jest mokry nie rozdziela się na kawałeczki - w przeciwieństwie do w...
5 z 5 gwiazdek!
Ręcznik papierowy Tira 300listków 66m