Twój Koszyk ilość 0 szt.
waga 0 kg
wartość 0 zł
Kategorie
Polub nas
Bestsellery
Producenci
Poufność i bezpieczeństwo danych

Sklep zakupy.toproste.pl gwarantuje Zamawiającym ochronę danych osobowych. Dane Zamawiających wykorzystywane będą wyłącznie do realizacji zamówień i prowadzenia statystyk sprzedaży, oraz przesyłania materiałów reklamowych. Dane osobowe będą przechowywane w sposób uniemożliwiający dostęp osobom trzecim zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U nr 133 poz. 883). Logując się w sklepie zakupy.toproste.pl i składając zamówienie Zamawiający każdorazowo wyraża zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w celu realizacji zamówienia.

Zgodnie z art. 24 ust.1 pkt 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne. Ponadto każdemu przysługuje prawo do wglądu swoich danych oraz ich poprawienia.

Kontynuuj
Twój Koszyk
  Twój koszyk jest pusty
Wysyłka
Przedpłata do 30kg 13zł
Pobranie do 30kg18zł

Dowóz na terenie Przemyśla powyżej 50 zł GRATIS
Promocje
Worki na śmieci LDPE 160L 10szt czarne śmieciowe
Worki na śmieci LDPE 160L 10szt czarne śmieciowe
Sygnatura produktu: WOR-0015 Worki wykonane z ...
Cena:
3,51zł
3,72zł
Nowości
Wkłady parafinowe IGNIS ZW-1c 27h
Wkłady parafinowe IGNIS ZW-1c 27h
Wkłady parafinowe IGNIS ZW-1c 27h Pak ...
Cena:1,28zł
Recenzje
Meglio uniwersalny odtłuszczacz lemon spray 750ml
Bardzo dobry i fajny produkt :) polecam wszystkim! bardzo dobrze usuwa wszelkie zabrudzenia....
5 z 5 gwiazdek!
Meglio uniwersalny odtłuszczacz lemon spray 750ml